Cerrar

es | val   

Primera toma de contacte amb els agents de l'ecosistema de la Comarca de L'Alacantí

Reunion de trabajo

Dins del pla d'Actuació 2020

CEEI Elx ha organitzat la primera reunió de treball amb els agents de l'ecosistema de la comarca de l'Alacantí amb l'objectiu, per una banda, de donar a conéixer les noves línies de treball del CEEI i IVACE per a enguany. D'altra banda, s'ha animat els agents a exposar les seues necessitats i inquietuds per a establir plans d'acció personalitzats que ajuden a potenciar el creixement emprenedor i empresarial de la comarca. 

La reunió ha estat presidida pel director del CEEI Elx, Joaquim Alcàzar i ha comptat amb la participació de gran part de les entitats de l'ecosistema de la comarca com són l'Ajuntament de Mutxamel, l'Ajuntament de Campello, la fundació Novafeina, la Federació d'Autònoms i Emprenedors de la Comunitat Valenciana, Avalem Territori, l'Ajuntament de Xixona, Impulsa Alacant, Centre d'ocupació de la Universitat d'Alacant, la Cambra de Comerç d'Alacant i el Parc Científic d'Alacant.

Des del CEEI Elx, s'han exposat els resultats obtinguts l'any passat en les diferents accions realitzades i s'ha profunditzat en les tres línies d'activitat en les quals es treballarà aquest 2020. La primera d'elles serà la identificació de necessitats dels agents/empreses innovadores en fase de creixement i/o consolidació. La segona de les accions està íntegrament relacionada amb la primera i serà el desplegament de les accions que donen resposta a les necessitats detectades. Finalment, es treballarà en accions transversals relacionades amb la web Emprenemjunts i la web de l'Ecosistema.

Una vegada realitzades totes les explicacions, s'ha invitat als agents a fer una reflexió sobre els temes tractats amb la finalitat que participen activament en el desenvolupament de les activitats i donen a conéixer la seua visió i línies d'acció que els agradaria que es realitzaren.

Aquesta acció s'emmarca dins de la línia de suport a la coordinació del mapa d'emprenedoria valencià, que en anys anteriors ha sigut promogut i finançat per la Generalitat Valenciana per mitjà de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i a la pime i ha comptat amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu Feder de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Enguany està previst sol·licitar el seu finançament a la Generalitat Valenciana. 

4.33
visitas hoy 2 · visitas total 1.117

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 13/02/2020 13:53

Url: https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=20789

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar