Cerrar

es | val   

L’Agència Impuls Detecta un Augment de la Iniciativa Emprendedora en les Comarques

Agència Impuls resultados 2019
Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat

Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat

Publicado el miércoles, 12 de febrero de 2020 a las 13:37

Mostrar ampliado

Balance 2019 Mancomunitat

Mancomunitat del'Alcoià i elComtat balance 2019

L’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal de la Mancomunitat de l’Alcoià en conveni amb el CEEI va realitzar en 2019 un total de 106 assessoraments. També es va ajudar a posar en marxa 8 empreses en Alcoi, Cocentaina i Muro, en els sectors del disseny tèxtil, els serveis financers, la consultoria d’eficiència energètica, la consultoria i formació per a empreses, l’estètica i perruqueria, i el disseny gràfic.

Els resultats de 2019 s’han presentat hui en una nota de premsa que ha comptat amb l’assistència de Jesús Casanova, Director del CEEI, a més dels representants de la Mancomunitat Blas Calbo i Arnaldo Dueñas.

Les dades del balanç de 2019 mostren un augment en les atencions a emprenedors sobre les dutes a terme amb empreses respecte als anys anteriors, fet que mostra un augment en la iniciativa emprenedora de la zona. El Director del CEEI, a més, ha volgut destacar que amb l’evolució del servei s’ha incrementat l’atenció a persones de municipis de menor població com Benimarfull o Beniarrés.

El servei de l’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal es va posar en marxa en desembre de 2016. Des d’eixe moment, ha dut a terme 334 atencions i ha ajudat a posar en marxa un total de 28 empreses en les comarques de l’Alcoià i el Comtat. Des del CEEI es mostren satisfets perquè, a més, en la VIII edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors els dos guanyadors en la categoria Millor Empresa, Tangente de 90 i Ohhna, han desenvolupat els seus projectes amb l’acompanyament de l’Agència Impuls.

Es tracta d’un servei dedicat a l’assessorament d’empreses i emprenedors, que té com a objectiu prestar l’assessorament necessari per a posar en marxa i consolidar empreses en les comarques.

Els professionals del CEEI atenen de forma gratuïta i individualitzada a les persones interessades en Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro, prèvia cita concertada a través de la pàgina web del CEEI o de les Agències de Desenvolupament Local dels municipis.

5
visitas hoy 1 · visitas total 1.284

Usuario: AdmonAlcoi

Empresa: Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat

Canal: CEEI Alcoy

Fecha publicación: 12/02/2020 13:37

Url: https://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=8&n=20773

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar