Cerrar

es | val   

Els canals web gestionats pel CEEI Elx aconsegueixen un total d'1.325.726 visites

datos web

Als dos últims anys s'ha aconseguit al voltant de 600.000 nous visitants i 2746 nous usuaris registrats

Als dos últims anys, el canal CEEI Elx ha experimentat un creixement significatiu, ja que ha aconseguit acumular un total 1.325.726 visites entre els diferents canals gestionats pel CEEI. A més de les visites, es pot destacar altres dades rellevants com els 588.822 nous visitants, els 2746 nous usuaris registrats o les més de 68.415 descàrregues realitzades.

Pel que fa a les empreses, es pot assenyalar que s'han activat 319 noves empreses i entitats, que més de 400 empreses han participat en les activitats i jornades organitzades pel CEEI Elx i que s'han obtingut 812.338 visites als continguts pujats per empreses i entitats. 

Aquests són fruit del treball i valor que el CEEI Elx dóna al portal web. Entre 2018 i 2019 s'han realitzat 587 noves publicacions entre notícies, convocatòries, articles i entrevistes, s'han programat 485 esdeveniments agenda  i s'han realitzat un total de 252 vídeos. 

La web www.ceeielx.com forma part dels canals que conformen Emprenemjunts per la qual cosa l'objectiu que es persegueix es continuant sent una referència en matèria d'emprenedoria, creixement i consolidació d'empreses. Així, es treballa perquè el contingut elaborat continue sent una guia per a totes aquelles empreses, emprenedors, etc. que busquen millorar professionalment. D'altra banda, el canal també pretén ser un aparador per a empreses i entitats que vulguen publicar i mostrar a la societat allò que realitzen. 

Enguany, l'objectiu és continuar generant informació i continguts de qualitat que pot continuar de qualitat que poden servir d'ajuda per al foment del teixit empresarial i industrial de la província. Per aquest motiu, des del CEEI Elx animem a totes les empreses, emprenedors o usuaris particulars a què es registren en la web i puguen estar al dia dels continguts i dades d'interés que es generen cada dia. 

5
2.056 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar