Cerrar

es | val   

5 raons per les quals has de llogar un traster

Guanyaràs qualitat de vida

Agencia Publicidad Community Análisis

Agencia Publicidad Community Análisis

Publicado el martes, 30 de enero de 2018 a las 17:05

No ens diga més, l’espai a la seua casa es veu limitat per el cúmul de mobles que té i la manca d’espai fa que la casa no tinga l'aspecte que volguera que tinguera.

Ha de saber que ja existeixen llocs, els trasters externs, on podrà emmagatzemar i guardar, amb totes les garanties possibles, tots aquestos mobles sobrants. A més dels objectes preats que han ocupat, poc a poc, l’espai vital del seu llar.

Si no ho té encara clar, al següent post li deixem 5 raons amb les quals guanyaràs qualitat de vida si llogues un traster.

 

  1. Llibertat d’espais

Al contractar un espai extern per a guardar part de les seues propietats, guanyarà espai a la seua vivenda. I si és un espai extra d’un mini magatzem, li donarà l’oportunitat de deixar lliure l’habitació que utilitzava com magatzem de la casa.

 

  1. Opció de canvi de vivenda

Si es troba vivint de lloguer o per algun motiu s’ha plantejat canviar de residència a una vivenda més petita que la que viu actualment, aquestos trasters externs seran de gran ajuda a l’hora de emmagatzemar d’una manera segura, les possessions i objectes que considere de valor i que li ocuparien un lloc important del que no disposa a la nova vivenda.

Si contracta aquestos trasters, vosté és la persona que mana i decideix quant de temps vol alquilar-los.

 

  1. Opció de viatjar

Serà perfecte aquest servici de lloguer d’un traster si és una persona a la que li agrada viatjar o es troba obligada a viatjar per diversos motius. Utilitzar un traster abans de desplaçar-se amb totes les seues pertinences a la nova ciutat on va a viure, és una pràctica habitual.

Les franquícies de trasters solen oferir a la seua clientela, un servici de mudança que podrà portar al destí elegit els efectes que han sigut guardats prèviament als trasters.

 

  1. Llogar una casa però sense mobles

Altre tipus de client que sol contractar el servici d’un traster extern és aquell que decideix posar en lloguer una vivenda però sense moblar. Aquestes persones troben a les empreses d’emmagatzematge, solucions per a guardar tot allò que no volen deixar a la vivenda que volen posar en lloguer.

 

  1. Emmagatzemar material deportiu o de hobby

Hi ha esports i aficions que necessiten un material específic, però és tan gran que és impossible emmagatzemar-lo a casa. Així que la millor cosa es disposar d’un espai extern per a guardar-lo, dotat d’unes garanties de seguretat i vigilància que et permeten dormir tranquil, sense preocupacions.

 

Aquestos servicis de trasters donen l’opció d’utilitzar l’espai contractat en qualsevol moment del dia.

Segur que trobes moltes raons per a llogar un traster extern. Sempre podràs contar-nos-les.

5
visitas hoy 8 · visitas total 3.124

Usuario: SantiPardi

Empresa: Agencia Publicidad Community Análisis

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 30/01/2018 17:05

Url: https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15354

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar