Cerrar

es | val   

El CEEI Elx col·labora amb la VIII edició del programa Yuzz-Explorer

El programa conta amb la participació de 17 projectes tecnològics

Mostrar ampliado

cartel yuzz

Cartel Explorer

La Universitat d’Alacant inaugura demà dijous, 11 de gener, la octava edició del programa d’emprenedors Explorer, més conegut amb el nom de Santader Yuzz. En aquesta edició, seran 17 el projectes tecnològics seleccionats participants a aquets cicle formatiu que contarà amb la col·laboració del CEEI Elx en la tutorització de projectes. 

El programa Explorer tindrà una duració de sis mesos i busca dotar els emprenedors dels mecanismes i la formació necessària per aconseguir que el seu projecte isca al mercat. Durant aquest temps, els participants rebran formació especialitzada i mentorització a través de les trenta sessions formatives en matèria d’empresa impartides per grans professionals de la província en àrees com el marketing, les finances, la negociació, etc. A més, les temàtiques que es tractaran durant el programa consistiran en metodologies de innovació com Design Thinking y Lean Startup per a generar productes i servicis que encaixen amb el mercat actual.

L’esdeveniment recompensa el talent amb 250.000 euros en premis entre els que cap destacar el viatje a Silicon Valley que obtindran els guanyadors de cada centre per a conèixer el major ecosistema emprenedor del món.

El centre de coworking, situat al antic col·legi Major de la UA, serà l’escenari de la inauguració del programa. L’acte contarà amb la presencia de la vicerectora d’estudiants i ocupació, Nuria Grané, qui serà l’encarregada de donar la benvinguda als participants d’aquesta nova edició.   

 

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.240

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 10/01/2018 13:33

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15219

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 17:40

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar