Cerrar

es | val   

L'Ajuntament d'Alcoi donarà diferents ajudes a les empreses de la ciutat que realitzen la contractació de persones desocupades

Està previst que les ajudes puguen ser sol·licitades pels interessats a partir de setembre

Ajuntament d'Alcoi

Ajuntament d'Alcoi

Publicado el lunes, 27 de julio de 2020 a las 11:41

Mostrar ampliado

Alcoy

Ayudas para fomentar la ocupación en Alcoy

L'Ajuntament d'Alcoi donarà diferents ajudes a les empreses de la ciutat que realitzen la contractació de persones desocupades des de l'1 de setembre al 30 de novembre del 2020.  Les ajudes ofereixen diferents modalitats, tant en noves contractació, en contractacions que passen de temporals a indefinides com en treballadors afectats per l'ERTO en una ambiciosa convocatòria per a impulsar l'ocupació en la ciutat per als pròxims mesos davant la incertesa provocada per la crisi sanitària de la Covid-19.

Les ajudes municipals seran de 1000 euros per als contractes de 6 mesos a jornada completa i de 1.500 euros quan el treballador siga major de 55 anys, menor de 30, dona o aturat de llarga durada. La quantia, en canvi, ascendeix a 3000 euros si el contracte en compte de 6 mesos és indefinit i de 4000 si la persona indefinida és dona.

També tindrà compensació econòmica la conversió d'un contracte temporal en indefinit amb 1.500 euros o un total de 2000 euros si el contracte indefinit és d'una treballadora.

El Consistori també ha volgut subvencionar a aquells autònoms i micropimes pel manteniment de llocs de treball afectats per ERTOS amb 1500 euros sempre que es mantinguen els treballadors afectats per ERTO durant 12 mesos una vegada finalitzat el mateix.

A aquestes ajudes municipals podran optar totes les empreses i entitats sense ànim de lucre que es troben al corrent de les seues obligacions fiscals i laborals i que disposen de centre de treball a Alcoi. D'altra banda, la persona contractada ha de trobar-se empadronada a Alcoi com a mínim des de l'1 de gener de 2020, estar inscrit en Labora i no haver estat contractat per la mateixa empresa en els últims 6 mesos previs al contracte objecte de subvenció. Els contractes hauran de ser de 6 mesos o superiors i suposar un increment net de la plantilla. També podran ser subvencionats aquells contractes amb jornada parcial que complisquen els requisits amb la respectiva minoració en la subvenció.

Està previst que les ajudes puguen ser sol·licitades pels interessats a partir de setembre.

Fuente original del contenido:

Ayuntamiento de Alcoy  
https://www.alcoi.org/es/portada/noticias2/noticia_1251.html  

5
visitas hoy 1 · visitas total 929

Usuario: AdmonAlcoi

Empresa: Ajuntament d'Alcoi

Canal: CEEI Alcoy

Fecha publicación: 27/07/2020 11:41

Url: https://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=8&n=22497

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar