Cerrar

PRESENTACIÓ CENTRE ERESS, 10 DE MARÇ 2020.

eress
ERESS -  Centro Rural de Emprendimiento Social

ERESS - Centro Rural de Emprendimiento Social

Publicado el miércoles, 04 de marzo de 2020 a las 12:41

Des del Centre Rural d'Emprenedoria Social (ERESS) ens complau comunicar l'acte de presentació del Centre que es realitzarà a l'edifici de l'escorxador de Benlloc (carrer del Treball, 33) el dia 10 de març, l'acte començarà amb una roda de premsa a les 9:30 h i a continuació tindrà lloc la presentació.

El Centre Rural d'Emprenedoria Social (ERESS), situat a Benlloc i finançat per Labora des del Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i Ocupació Plana Alta Nord, es tracta d'un centre destinat a la creació d'empreses socials en el medi rural a través de persones emprenedores que acudiran per obtenir la mentoria i formació necessàries per a aconseguir-ho.


Aquests emprenedors trobaran en ERESS tres mesos d'immersió on amb la metodologia de l'"aprendre fent" obtindran, més que un títol, el coneixement necessari per a dissenyar empreses socials en els seus territoris.


Durant aqueix període hi haurà un temps d'estada a Benlloc, temps de viatge per l'estat per a conéixer en diferents entorns i conjuntures empreses socials que ja estan aportant solucions a necessitats dels seus territoris, temps de relació entre el vist i el viscut i el seu projecte, temps d'adequació de la seua idea al territori on s'ha d'implementar i finalment tanca mitjançant el contrast del projecte amb la comunitat emprenedora d'ERESS.


Les empreses que sorgiran del projecte, necessàriament hauran de ser empreses amb un objectiu social i/o mediambiental construïdes sobre una estructura financera sòlida i seran empreses dissenyades per al desenvolupament del medi rural, no com a oposició al medi urbà sinó com una via per a crear riquesa en el primer alhora que es dóna suport a la cobertura de necessitats en el segon.


Les empreses socials es crearan en el marc del coneixement lliure a fi d'exercir com a multiplicador d'impacte i es dissenyaran amb la voluntat de rèplica en altres bioterritorios diferents de l'inicial d'implementació.


Finalment, les empreses socials es construiran amb el triple balanç: social, ambiental i financer sent tots ells econòmics i ampliant d'aquesta manera la capacitat de desenvolupament de l'empresa.4
visitas hoy 6 · visitas total 869

Usuario: MPV

Empresa: ERESS - Centro Rural de Emprendimiento Social

Canal: CEEI Castellón

Fecha publicación: 04/03/2020 12:41

Url: https://ceeicastellon.emprenemjunts.es/?op=8&n=20969

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar