Cerrar

es | val   

El director General de l'IVF donarà a conéixer les noves línies de finançament al CEEI Elx

Mostrar ampliado

Manuel illueca

Manuel illueca

Aquest divendres, 7 de febrer, Manuel Illueca, director General de l'Institut Valencià de Finances estarà al CEEI Elx per a impartir una jornada en la qual donarà a conéixer les noves línies i instruments de finançament que han llançat des de l'organisme per a enguany.

La jornada té un doble objectiu, d'una banda donar a conéixer les diferents alternatives de finançament que ja existeixen per a donar suport a autònoms, pimes i grans empreses en els seus plans de naixement, desenvolupament i creixement. D'altra banda, la sessió també servirà per a resoldre dubtes relacionats amb el finançament com les característiques que han de reunir els projectes per beneficiar-se dels instruments de finançament, els imports mínims de finançament, el procediment per a realitzar la sol·licitud, els motius que solen portar a la resolució negativa dels programes o la importància que se li dóna a la forma en la qual s'ha de presentar un projecte, entre altres temes. 

Les línies que es veuran amb més deteniment durant la jornada seran les noves línies de l'Institut Valencià de Finances: línies de finançament bonificades i instruments de finançament amb Fons Europeus i les línies AFIN-SGR 2020.

L'assistència a la jornada és gratuïta prèvia inscripció en aquest enllaç

S/V
2.178 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar