Cerrar

Focus Innovapyme Alicante | Emprende Alicante | EmprenemJunts

Focus Innova Pyme és una trobada empresarial de l'ecosistema emprenedor valencià, i la seva estratègia competitiva està basada en la innovació. Pren el relleu al Dia de la Persona Emprenedora reinventant-se i focalitzant la seva activitat sobre la pyme i els emprenedors amb un projecte empresarial innovador.

 

Focus Innova Pyme es centra en difondre el suport a l'emprenedoria innovadora i el finançament europeu a la pyme. A més, impulsa la col·laboració públic-privada a favor de l'emprenedoria innovadora a la Comunitat Valenciana generant sinèrgies entre els participants, afavorint el networking i promovent una major coordinació de les entitats que presten suport a les pymes i emprenedors.

 

La celebració de Focus Innova Pyme constitueix, a més, l'esdeveniment final del Premi concedit pel Comitè de les Regions de la UE a la Comunitat Valenciana com a Regió Europea Emprenedora (EER)

 

Focus Innova Pyme Alacant, macrojornada emmarcada dins de la programació de Focus Innova Pyme Comunitat Valenciana, es celebrarà el dimecres 11 de novembre a l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA).

 

La programació es centrarà en cinc tipus d'activitats:

 

  • Conferències
  • Assessorament empresarial
  • Networking
  • Mostra d'empreses i iniciatives innovadores
  • Comunicació

 

Les temàtiques al voltant de les qual giraran les activitats són: Màrqueting i TIC? S, Innovació turística, Finançament, Innovació i sectors emergents, Internacionalització, Europa Oportunitats, Xarxes Socials i Networking, Creació empresarial-economia col·laborativa, Gestió empresarial i Economia Social.

 

Focus Innova Pyme està promogut i organitzat per la Generalitat Valenciana, mitjançant l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, en col·laboració amb la xarxa de Centres Europeus d'Empreses Innovadores - Xarxa CEEIs de la Comunitat Valenciana (Alcoi, Elx, Castelló i València)

Visitas recibidas: hoy 5, mes: 57, total: 35.085

IVACE Institut Valencià de Competitivitat EmpresarialFondo Europeo de Desarrollo Regional

*Proyecto cofinanciado por los Fondos FEDER, dentro del Programa Operativo FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020*

Red CEEI Comunitat Valenciana

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar