Cerrar

es | val   

Els Premis Noves Idees Empresarials donen a conèixer als seus guanyadors

CEEI Elx va estar present a la gala d’entrega organitzada per FUNDEUN

Mostrar ampliado

Galardonados premios Fundeun

Galardonados premios Fundeun

Els Premis Noves Idees Empresarials, organitzats per FUNDEUN, han donat a conèixer les deu iniciatives emprenedores guanyadores d’aquesta vint-i-quatrena edició. La gala d’entrega dels premis, que va comptar amb l’assistència de més de 200 persones, va deixar constància de la importància que estan adquirint les dones al món emprenedor així com el potencial innovador existent a la província d’Alacant.

El president del CEEI Elx, José Javier García, va a estar present a aquesta gala de premis que té com a objectiu la promoció de l’emprenedoria a través del talent que es genera en les universitats i centres FP.

Entre els projectes guardonats, cal destacar el Premi Q Pharma, al millor projecte de biotecnologia i salut, atorgat a App iSanitary, una aplicació, l’objectiu de la mateixa és optimitzar el servei d’emergències extra hospitalàries; El Premi Padima, al millor projecte que protegisca la creativitat i la innovació, que va ser per a Anfechem, una productora i distribuïdora de productes químics per al seu ús en investigació. Altre dels projectes premiats amb el Premi Fundació Cajamar Comunitat Valenciana va ser per a Omega, una eina que permet automatitzar el cultiu. Finalment, destacar el guardó Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant que va ser per a Mercaterre, que centra la seua activitat en packs de regal ecofriendly.

Donar suport a les accions realitzades dintre de l’ecosistema emprenedor, contribuir a la dinamització de territori, així com a la materialització d’idees en projectes reals forma part de les activitats que sustenta el treball diari del CEEI Elx. D’eixa banda, donar suport i guiar el camí a iniciatives emprenedores com les anomenades anteriorment deixen constància del treball i les línies d’acció que s’han perseguit per a promoure l’emprenedoria a la província d’Alacant.

S/V
visitas hoy 4 · visitas total 1.148

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 02/07/2018 14:48

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=16569

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 17:39

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar