Cerrar

es | val   

Espais públics que promouen l’economia social

espacios públicos

Diverses entitats donaran a conèixer les seues propostes al Focus Pime i Emprenedoria Alt i Mitjà Vinalopó

La innovació social cada vegada té més pes al nostre dia a dia, d’ahí la importància de comptar amb institucions que donen suport a iniciatives d’emprenedoria social. L’objectiu és incentivar, d’una banda l’esperit emprenedor al territori i, d’altra banda apostar pel creixement sostenible i el compromís amb la societat i l’entorn.

Per tot allò, una de les taules redones del Focus Pime i Emprenedoria Alt i Mitjà Vinalopó, posarà en valor espais públics ja existents que tenen com a finalitat el foment d’iniciatives d’economia social.

David Morcillo, regidor de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Petrer, donarà a conèixer el “Coworking Social” que han posat en marxa al municipi. Es tracta d’un projecte pioner a la Comunitat Valenciana que busca donar continuïtat als projectes iniciats al programa Petrer Empren i que té com a objectiu unir la innovació i l’emprenedoria amb el compromís social.

D’altra banda, Victor Climent, responsable de l’àrea de creació d’empreses del GIPE, presentarà davant els assistents, el concurs d’iniciatives d’Emprenedoria Social de la Universitat d’Alacant. Al marc del programa UA Empren, el concurs organitza un conjunt d’activitats per a promoure la innovació social i l’emprenedoria en aquest àmbit.

La taula redona també comptarà amb la intervenció de Paloma Tarazona, directora General de la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball associat. Tarazona explicarà en què consisteix la Cooperativa d’Emprenedors Beta.coop, que ja funciona a Castelló. El projecte d’emprenedoria cooperativa permet als participants començar la seua activitat emprenedora sense necessitat de constituir una empresa.

 

Avantatges de les cooperatives

Altre dels temes principals que s’abordaran al llarg de la jornada de Focus Pime i Emprenedoria Alt i Mitjà Vinalopó serà els avantatges de la cooperativa de treball com a modalitat jurídica perfecta per a posar en marxa un projecte. Salva Querol, director general de ‘Impuso Cooperativo Coop.V” i Paco Montilla, sociòleg i professor de Cicles Formatius seran els encarregats d’inaugurar l’esdeveniment amb una ponència que mostrarà els principals aspectes a tenir en compte per a  la creació d’un projecte cooperatiu.

Al CEEI Elx t’animem a que t’inscrigues a l’esdeveniment. Aquesta jornada pot ser una oportunitat per a explotar el teu potencial emprenedor a través dels consells, projectes i testimonis dels diferents professionals invitats a aquest esdeveniment.

5
visitas hoy 1 · visitas total 1.390

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 25/06/2018 14:00

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=16499

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 05:05

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar