Cerrar

es | val   

Educant per a emprendre arriba a Alacant

La IV Edició d’aquest esdeveniment, organitzat per l’Associació Moviment LaOLA es celebrarà el 12 de maig de 2018

Grupo Comunicating

Grupo Comunicating

Publicado el martes, 10 de abril de 2018 a las 18:34

Mostrar ampliado

Cartel Educando para Emprender Alicante 12 de mayo de 2018

Cartel Educando para Emprender Alicante 12 de mayo de 2018

Si hi ha alguna cosa amb la qual la majoria està d’acord, és l’influencia que té la escola i els mestres en la vida d’una persona. No solament per allò que s’aprèn i com s’aprenda, si no també per les actituds i valors que ens inculquen. Ser proactius, liderar la teua vida, afrontar els pors, gestionar les emociones… és tot allò que ens sona a tots.

A l’altra part del tauler seguim xocant amb una realitat: al 2017 el nostre país seguia liderant l’abandono escolar a la Unió Europea, solament per davant de Malta, amb una tassa del 19%, segons les dades de la Fundació Bertelsmann. Alguna cosa no funciona encara que l’interés per canviar-lo augmenta cada dia.  

Ser un punt d’encontre per a la investigació, innovació, bones pràctiques i experiències educatives, així com del coneixement i nous mètodes d’aprenentatge són els objectius de “Educant per a emprendre: emprenedoria per a educar”, un encontre que el dissabte, 12 de maig, complirà la seua quarta edició a Alacant.

Aquest fòrum està organitzat per l’Associació Moviment LaOla. Diversos experts compartiran les seues experiències i coneixements en disciplines tan dispars com les belles arts, la música, la ciència i la tecnologia, l’emprenedoria, altres models d’ensenyança, l’esport i teràpies que promouen la integració de les persones. Està dirigit als qui tenen interés en aprendre com l’escola pot ser un motor de canvi social, com l’escola inclusiva i integradora o com fomentar el talent de l’alumnat.  

La seu universitària Ciutat D’Alacant, que depèn de la UA, albergarà l’encontre i el difondrà gratuïtament per streaming per a que puga arribar a aquells que no poden desplaçar-se a Alacant ja que solament hi ha 95 places presencials. Al programa estan Manu Velasco, ambaixador del Talent de la Fundació Promete, mestre i blogger guardonat internacionalment i segon millor docent d’Espanya a 2017. Ell compartirà la seua experiència i motivació. També participarà Nuria Oliver, experta en intel·ligència artificial i Big data que ens explicarà com trencar la bretxa de gènere en l’accés a les carreres de ciències i tecnologia a Espanya. Una recomanació que inclús ha efectuat la UNESCO perquè d’altre mode, la dona no participarà en la conformació del món del futur, altament tecnològic. Sobre un projecte educatiu innovador i trencador que funciona des de fa anys, Ull d’aigua-ambient educatiu, ens parlarà el seu cofundador Javier Herrero. Per a mostrar la importància de les belles arts, la música i l’esport a la etapa escolar, comptarem amb quatre ponents: la artista Julia Bermúdez, els músics Antonio Domingo i Jorge Alborch i la professora de Judo, Vanesa Arenas. La perspectiva sobre l’emprenedoria la posarà el professor i emprenedor, Miguel Navarro, mentres que Angel Hisado, de la Fundació Ademo, compartirà amb nosaltres el seu coneixement sobre les persones autistes.

I com qualsevol iniciativa, és possible per la Responsabilitat Social d’empreses i professionals i per les aportacions desinteressades de molts particulars. Fins la data, s’ha sumat, a més de la Seu Universitària, l’empresa iberoamericana de referència en Responsabilitat Social i sostenibilitat, Corresponsales; l’Associació APSA, Fundació Juan Perán Pikolinos i Síndrome Noonan Comunitat Valenciana i les empreses Grupo Comunicating, IdWeb, RSCreativa, Incore, Pedro Villanueva Fotografia, Maza Grupo, Audiotec, Green House Consultores i Beltá&Frajumar.

 

 

 

 

5
visitas hoy 0 · visitas total 1.743

Usuario: CaterinaFerrero

Empresa: Grupo Comunicating

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 10/04/2018 18:34

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15903

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 09:15

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar