Cerrar

es | val   

El CEEI Elx imparteix una sessió sobre experiència de client al Explorer Alacant

Els equips treballaran amb la metodologia Design Thinking

El pròxim dimarts, 13 de febrer, el programa Santander Explorer celebrarà la sessió “Com treballar l’Experiència del client per a la teua Startup”. El Worshop serà impartit per tècnics del CEEI Elx i l’objectiu fonamental és que els equips treballem amb la metodologia Design Thinking per a que aprenguen a analitzar i descobrir com millorar l’experiència del client.

A través d’eines com el Customer Journey Map o el Mapa d’empatia, aprendran a entendre millor els usuaris dels seus projectes per a aconseguir, poc a poc, alinear els pensaments d’aquestos amb els seus propis pensaments. Així, es perfeccionarà l' experiència del client.

El programa Santander Explorer Alacant, compleix un mes des que va començar. Un període que està sent molt satisfactori per als 16 equips participants ja que els ha permès profunditzar en els seus projectes i començar a desenvolupar àrees estratègiques que encara no coneixien.

Per al CEEI Elx, participar en jornades com la del pròxim dimarts és, també, una forma de conèixer la situació real dels futurs emprenedors, un factor important per a detectar les necessitats d’estos i buscar noves línies de treball amb les quals millorar cada dia.  

S/V
visitas hoy 1 · visitas total 1.293

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 09/02/2018 14:07

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15447

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 00:20

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar