Cerrar

es | val   

Acaba a La Algueña una nova edició de Pedrera d'Emprenedors

S'ha programat un gran esdeveniment per a la cloenda de la III edició del programa Pedrera de emprenedors/es

Publicado por jtormo
sábado, 10 de junio de 2017 a las 08:53

Mostrar ampliado

La magia de emprender[;;;][;;;]

La magia de emprender

Arriba a la seva fi la III Edició del Programa Pedrera de Emprenedors/es, basat en la innovació educativa, i orientat al foment de l'emprenedoria entre els més petits mitjançant la creativitat, innovació, treball en equip a l'Escola i en la Llar. L'organització ha anat a càrrec de l'Ajuntament d'Algueña, a través de la Regidoria d'Educació i Agència de Desenvolupament Local, en estreta col·laboració amb el CEIP "Mare de Déu del Remei", i el Patrocini de la Fundació Llevantina.

En aquest programa han participat als 3 baules clau del CEIP "Mare de Déu del Remei" d'Algueña, i concretament, 32 alumnes (4t, 5è i 6è d'Educació Primària), 20 mares / pares, i 15 professors/es. Des del passat mes de desembre, s'han dut a terme un total de 18 activitats (específiques per a cada un d'ells, i també conjuntes), amb més de 50 hores de durada. L'equip docent ha estat integrat per 1 coordinador i 12 formadors / es, especialistes en emprenedoria, creativitat, treball en equip, coaching educatiu, visual thinking, design thinking, the maker movement, Lego Serious Play, etc.

Com a colofó, s'ha organitzat un gran esdeveniment, que tindrà lloc al Teatre-Auditori Municipal, el proper 14 de juny, a les 18:30 hores. L'activitat central serà la presentació anomenada La màgia de l'emprenedoria, a càrrec d'Alejandro de la Vega (Impuls positiu de Projectes i Persones) i Adrián Carratalá (Mag & Inventor de Màgia), amb un gran maridatge de coneixement i entreteniment, amb la màgia com a fil conductor. Després d'aquest, es procedirà al lliurament de diploma als participants en el programa, a càrrec de l'alcaldessa d'Algueña, Sra Mª Carmen Jover, la directora del Col·legi, Sra. Olga Martínez, i la gerent de la Fundació Llevantina, Sra. Yolanda Llinares.

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.425

Usuario: jtormo

Canal: Desarrollo Local

Fecha publicación: 10/06/2017 08:53

Url: http://desarrollolocal.emprenemjunts.es/?op=8&n=14088

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 13:04

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar